Her kan du ha det gøy!

Her kan du ha det gøy!

innebanen

Lokalisert på Stoa

Vår hovedbane over vintersesongen, når det er for kaldt eller dårlig vær ute. Den brukes også av flere medlemmer hele året.

På dette lokalet har vi hele 3 baner:

Kunstgress – Her kan du bruker hvilken bil du måtte ønske. Størrelsen er på banen gjør det perfekt for 1:10 skala, men det kan også brukes 1:8 skala.

EOS Teppe – Denne banen er for Race spec 1:10 Buggy. Dette er altså på teppe med ekstremt høyt grep. Denne type underlag blir brukt på alle innendørsbaner som det kjøres løp på. Derfor er det et utrolig godt alternativ for den som ønsker å konkurrere i fremtiden. Her må man ha egnet dekk for å kjøre. 

Drifting – Stor og fin driftingbane  med varierende layout. Banen her er også på teppe. Veldig fin til både 2WD og 4WD drifting.

utebanen

Lokalisert på Birketveit

Det er bygd en kjempeflott arena for alle type biler på Birketveit. Her er det lagt ned utrolig mye tid og ressurser for å ikke bare lage en bane, men også et fint møtested for familier og venner. Her er det ofte mye aktivitet på sommerstid. Vi legger også ut her om vi skal ta oss en dag med moro. Det er 1:8 buggy som blir brukt av de fleste medlemmene på denne banen, men den er også kompatibel for 1:10 buggy, eller andre type biler. Banen her er nå lagt i kunstgress, så bilene holder seg rene og pene etter bruk.

Våre baner